Merken

Öhlins

ÖhlinsÖhlins is bijlange na niet het enige merk op de veringsmarkt, maar het is en blijft ondertussen al meer dan 30 jaar dé referentie bij uitstek. Bent op zoek naar het beste op de markt op vlak van vering, met de hoogste herverkoopwaarde, dan moet u bij Ohlins zijn. U kan eenvoudig zelf op www.ohlins.com nagaan wat er in het gamma beschikbaar is voor uw motor, of u kan bij onze produkten de lijsten raadplegen. Als officieel erkend Öhlins Service Center hebben wij bij EMC37 niet alleen toegang tot de allerlaatste nieuwigheden maar ook tot de volledige databanken van bestaande instellingen en onderdelen, zowel voor de straat- als de competitierijder, en dat zowel voor off-road als circuitgebruik.

Brembo

BremboWat voor Öhlins geldt in de veringswereld, geldt voor Brembo als het op remmen aankomt: niet de goedkoopste, wel de beste én de referentie bij uitstek. Door onze jarenlange en steeds groeiende samenwerking met Brembo en hun racing- en HPK-produktlijnen kunnen we bogen op een uitstekende stock aan onderdelen, wisselstukken en revisie-kits. U bent hier ook op het goede adres als het op gebruiks- en keuzeadvies aankomt.

2D

2DNog een referentie bij uitstek uit de racerij is 2D. Deze Duitse fabrikant van data-recording systemen is ondertussen al bijna 20 jaar actief. Als invoerder voor de Benelux heeft EMC37 een rechtstreekse link met de mensen van 2D wat intensieve samenwerking en productaanpassingen betreft. De uitbreiding van het gamma gaat gestaag verder, en sinds een paar jaar zijn er ook kitsystemen beschikbaar voor de amateur-racer op nationaal niveau. Een prijslijst vind je bij onze produkten.

Andreani

AndreaniOnze Italiaanse collega-invoerder van Öhlins is de Andreani Group. Zij maken ook zelf aanpassingskits voor verschillende motoren en modellen. Verder leveren ze ook tal van speciale gereedschappen, gaande van klemblokken tot testbanken en ontluchtingspompen. Als invoerder voor België kunnen wij bijna alles uit stock leveren en niet-stock onderdelen op korte termijn leveren.

Marzocchi

MarzocchiDeze Italiaanse fabrikant van voorvorken is een van onze meest verkochte produkten. De voorvorkkits zijn goed betaalbaar, uitstekend van kwaliteit en kunnen bij EMC37 naar eigen smaak aangepast worden op vlak van kleur en accessoires. Zeker de moeite waard voor wie een special wil bouwen of gewoon iets anders wilt.

Poggipolini

PoggipoliniDe titanium bouten van Poggipolini vind je niet alleen terug op de Ducati fabrieksracers en de Ferrari F1 wagens, maar ook in onze rekken in Schellebelle. Titamium bouten is een moeilijke business, zowel naar kwaliteit als levering toe. Poggipolini gebruikt alleen eerste kwaliteit titanium (grade 5) en wij houden hier zelf zo goed als alle maten en modellen in stock. Levering is dus geen probleem, of het nu om 1 enkel boutje gaat, dan wel om een hele kit voor een motorblok of rijwielgedeelte.

Robby Moto Engineering

Robby Moto EngineeringDe CNC gefreesde onderdelen van Robby Moto Engineering zijn gekend voor hun uitstekende afwerking en perfecte maatvoering. Voetsteunen, kroonplaten, clip-ons, tankdoppen en tal van andere onderdelen worden in de gewenste kleur geleverd en zijn in veel gevallen zelfs gewoon uit stock verkrijgbaar.

Akrapovic

AkrapovicDe Sloveense uitlatenfabrikant behoeft geen voorstelling meer: de grootste topteams uit de racerij maken van zijn ontwikkelings- en productiefaciliteiten gebruik en daar sluiten wij ons graag bij aan. Zo goed als alle bouwprojecten die in ons atelier gebouwd worden, zijn van Akrapovic uitlaten voorzien.

Beta

BetaBeta is een italiaanse toeleverancier van gereedschap en behoort tot de topmerken in zijn marktgebied. Beta heeft een lange, actieve geschiedenis in en met de motorsport en is ook vandaag nog steeds actief door samenwerkingen met onder meer Tamoil Alstare Suzuki, Yamaha motoGP en Yamaha SBK als gesponsorde teams. Dat betekent dat Beta ook alle speciale, motorfietsgerelateerde tools in het gamma heeft. Ons hele atelier én het chassis-lab zijn uiteraard voorzien van Beta-tools, met de levenslange garantie, en ook een groot deel van onze projecten wordt uiteindelijk geleverd met een op maat samengestelde Beta-koffer of -kist om de nodige werkzaamheden te doen. Maar ook wie gewoon een sleuteltje 10 nodig heeft, kan bij ons terecht natuurlijk.